Met Verve

Met Verve

Met Verve gevestigd aan het Noordvliet nr. 351 te Leeuwarden. In 2001 bundelden Jantiene Broersma-Bakker en Marieke Dolstra hun krachten en startten deze winkel in teken- en kunstschilderbenodigdheden. Begonnen met een bescheiden assortiment, is Met Verve in de loop der jaren uitgegroeid tot een zaak met een groot en diep assortiment, waar zowel de amateurschilder, als de professional goed uit de voeten kan. Inmiddels weten klanten uit de gehele provincie Friesland het bedrijf te vinden.

In de winkel, die zo’n 200 vierkante meter beslaat, kan men terecht voor een indrukwekkend assortiment verf, schilderdoeken, penselen en papier, kortom alles, waar een tekenaar of kunstschilder behoefte aan kan hebben. Wat niet in de winkel aanwezig is, kan na overleg met de klant uiteraard besteld worden, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Daarnaast is Met Verve een soort spin in het web op het gebied van allerhande (teken- en schilder)activiteiten, die in Leeuwarden en omliggende dorpen georganiseerd worden.

Bij Met Verve kan men terecht voor duidelijke informatie over de producten en advies over allerhande zaken die met schilderen en tekenen te maken hebben. Beide eigenaresses hebben grote vakkennis en zien het als een uitdaging om die kennis over te brengen op de klanten. En zelfs voor een “ouderwets praatje” bent u bij Met Verve aan het juiste adres.

Kom daar tegenwoordig nog eens om in deze virtuele wereld!Reacties zijn gesloten.